Seglingar

Seglingar


FÖLJ MED OCH SEGLA MED OSS!

Med S/Y Ossiana kan du resa ensam och träffa nya vänner, eller så kan ni resa som par, med kompisgänget, familjen eller företaget. Dagarna under en seglingsresa varvas med sol, bad, segling, god mat och äventyr. Oavsett om du har mycket seglingserfarenhet eller ingen alls, så passar seglingsresor dig. Självklart får du vara delaktig i seglingen så mycket du vill, om du vill.

Vissa dagar flyttar vi oss bara en kort sträcka på någon timme, medan det andra dagar blir hela dagen till havs. Vi ligger alltid ankrade i någon fin vik på natten eller i undantagsfall i någon marina. I nästan alla vikar finns det något enkelt matställe iland, men den mesta maten hjälps vi åt att fixa ombord.


BOKNING
Vid bokning faktureras och betalas 30 % av avgiften.
Resterande belopp (70 %) faktureras och betalas senast 1 månad innan avsegling.

Pris
Enligt överenskommelse.

Detta ingår
Del i dubbelhytt
Behörig kapten.
Sängkläder och handdukar
Säkerhetsutrustning ombord
Hamnavgifter
Diesel och gasol
Slutstäd

Detta ingår inte
Flyg och transferkostnader
Hotellnätter före och efter segling
Mat och dryck.

AVBOKNING
Följande kostnader debiteras vid avbokning
60-30 dagar före avsegling, 30% av seglingens totalpris.
30 dagar eller mindre före avsegling, 100% av seglingens totalpris.

År 2022

Barcelona – Estepona, 6 till 13 september

Barcelona – Estepona, 6 till 13 september
Åter ny besättning då vi avgår från Barcelona. Vi bestämmer tillsammans vilka hamnar vi vill besöka på vägen mot Estepona som ligger i närheten av Marbella. Det finns många fina badvikar både på Mallorca och Ibiza. Sedan en nattsegling över till Spanska fastlandet. Här finns flera fina små hamnar som är värda ett besöka på vår segling söderut mot Estepona.

Estepona – Lissabon, 18 – 25 september

Estepona – Lissabon, 18 till 25 september
Vi lämnar Estepona med ny besättning och seglar första dagen ner till Gibraltar. Här finns det tid att besöka aperna på berget eller strosa runt i staden och se de Engelska ”bobbies”. Från Gibraltar tar vi ett längre steg upp till Cascais i Portugal med ett eller två stopp på vägen efter Portugals kust.

Lissabon – Las Palmas, 2 – 13 oktober

Lissabon – Las Palmas, 2 okt till 13 oktober, FULLBOKAT
Segla från Cascais på Portugals västkust (Lissabon) till Madeira. Här stannar vi i tre dagar för att utforska den underbara fina ön i Atlanten. Blir också golf uppe i bergen för de som vill. Härifrån seglar vi den sista etappen ner till Las Palmas. Upplev segling tillsammans med valar, delfiner och milda vindar. Vad sägs om ett kittlande dopp när djupmätaren visar över 4000 m under kölen?

År 2023

Karibien – 9 dagar. 7 – 16 januari. FULLBOKAT
Hyr en eller flera hytter ombord.
Eller hyr hela båten.
Vi har olika upplägg och prisbilder beroende på antal ombord och hur länge ni vill segla. Kombinera gärna er segling med en vecka iland på någon av öarna.

Karibien – 9 dagar. 22 – 31 januari. FULLBOKAT
Under februari finns vi runt Bequia i södra Karibien. Det går att hyra en hytt eller hele båten. Runt St Vincent ingår 32 öar i landet. Vi kan besöka Tobago Keys, Union Island och mycket mer.

Karibien – 7 dagar. 12 – 19 februari. FULLBOKAT
Under februari finns vi runt Bequia i södra Karibien. Det går att hyra en hytt eller hele båten. Runt St Vincent ingår 32 öar i landet. Vi kan besöka Tobago Keys, Union Island och mycket mer.

Segla över Atlanten 1 maj till 28 maj
Följ med oss och segla över Atlanten (samma båt som i programmet ”Över Atlanten” på Kanal 5). Detta är för dig som har drömt om att få segla över atlanten! Vi lämnar från St Maarten i norra Karibien efter några dagars förberedelser. Vi kommer stanna vid Azorerna i några dagar för att kunna upptäcka dessa fantastiska öar mitt i atlanten. Samtidigt blir det lite proviantering och förberedelser inför nästa etapp som går till Gibraltar.
Det finns en hytt kvar som kan hyras av ett par eller två kamrater.

SwedishEnglish